Grilovací sezóna ještě neskončila!
Grilovací sezona ještě neskončila. Čeká nás pár dní babího léta.
Mám štěstí. Gril jsem ještě nezazimovala. Vlastně svůj LotusGrill nebalím nikdy. Ani v zimě. Protože se dá vytáhnout na terasu, velice snadno se rozehřeje a můžete v něm grilovat klidně na sněhu. Jen to při tom nestálém počasí není už moc na dlouhé několikahodinové grilování a posedávání venku.
Jenže je jedna věc, kterou si neodpustíme ani přes zimu. Grilovaný sýr. Ještě si užíváme doznívající letní sezony, v obchodech ještě seženete sýry na gril, včetně koření a někdy i omáček.
Já jsem si letos v létě oblíbila sýry značky Président – NA GRIL. Na výběr jsou tři varianty – provensálské koření, farmářské bylinky a pikantní koření.
Jako rodina jsme se trochu rozešli v tom co komu nejvíce chutná. Děti si zamilovaly farmářské bylinky. Tatínek ujíždí na pikantní variantě a já si pro sebe na gril nejčastěji házím provensálské koření.
Občas si sýry ugrilujeme jen s pečivem. To většinou také necháme zkřupnout na grilu. A někdy si s chutí z grilovaných sýrů připravíme celý oběd. Stačí pečivo nahradit bramborovou kaší nebo šťouchanými brambory. Miluju ten okamžik, kdy do sýra, položeného na bramborové kaši, zakrojíte a obsah grilovaného bochánku pomalu vyteče do kaše. Mňam! Vyzkoušejte a oblíbíte si stejně jako my 🙂
Znáte Président NA GRIL? Kterou variantu máte rádi?