Dinner in the sky. Ten nejúžasnější zážitek v oblacích nad Prahou
Jsou zážitky, které si rádi zopakujete a těšíte se na ně. U nás je to každoroční, zářijový Dinner in the sky. Dvakrát jsme vyletěli do oblak v pražských Riegrových sadech a letos se plošina se zážitkovou gatronomií už podruhé vznesla nad Náplavkou, z Dvořákova nábřeží.
Takový výhled je prostě něco úžasného, co myslíte.
Ale začněme od začátku…
Letošní Dinner in the sky měl pod palcem úžasný mladý šéfkuchař z The Eatery, Pavel Býček. Volba to byla skvělá, my jsme si celou akci skvěle užili. Pavel před The Eatery působil třeba v Alcronu.
A není to jen o jídle, samozřejmě. Pavel Býček nám ke všemu připravil hezké povídání, jak o jídle, tak o víně. A kdo má rád Prahu a výhledy na ni, tak pro něj je Dinner in the sky fakt perfektní zážitek.
Myslí tady i na vegetariány, nebojte se.
Nebeské menu v roce 2022
Tatarák z červené řepy s brynzou a oříškovým dresinkem.
Kreativní verze koprovky s uzeným pstruhem a pečenými brambůrky.
Kachní prso s pečenou dýní a kaštany.
Domácí pribináček z podmáslí s hruškovou oblohou.
Vegetariánské menu
Rizoto z tarhoni s pečenou dýní a kadeřávkem.
Kreativní verze koprovky s pečenými brambůrky.
Můžete si vybrat, jestli vyrazíte na oběd v oblacích nebo třeba romantickou večeři při západu slunce. Stačí jen nalistovat kalendář volných míst na webu Dinner in the sky a objednat si svůj čas. Jen bacha, spěchejte. Plošina vyjíždí nahoru jen v první polovině září a pak zase musíte počkat do dalšího roku. Neváhejte…
Letos nás opravdu hodně bavilo i párování jídla s víny. Myslím, že se povedlo u všech chodů. Všichni si vína fotili, aby si je mohli pořídit domů, tak to je myslím jasný důkaz toho, že jsme byli všichni nadšení.
Joo a když se nebojíte, tak si můžete udělat takovou pohodičku 😀