fbpx
Grilování,  Sezóna,  Testování

Grilování s Kauflandem v redakci magazínu Žena-in.cz

Akce, které pořádá magazín Žena-in.cz na dvorku redakce, patří k mým nejoblíbenějším. Ráda se setkávám se čtenářkami při všech kulinárních akcích, ale ty na dvorku bývají uvolněnější, s velice příjemnou atmosférou, výborným jídlem a pitím.

Navíc při nich většinou moc nevaříme, pouze testujeme to, co si pro nás připravili naši dodavatelé. Tentokrát jsme testovali pochoutky na gril značky Kaufland. S šéfredaktorem Radkem jsme k nim připravili výborné saláty a uvařili brambory, které se pak jen lehce opekly na grilu.

 

 

 

 

 

 

Dodavatelem pití byl také Kaufland, který nám představil svou značku Cultura Vini. Výběr pro tuto značku dělali sommelieři Kauflandu, tedy odborníci na víno. Pod tímto označením najdete v Kauflandu nejlepší vína z celého světa. Na jejich etiketách najdete podrobné údaje o víně, včetně toho odkud přesně pochází, z jaké oblasti, jak chutná, voní a při jaké teplotě víno podávat. Ze všech vín, které jsme ochutnali, mě nejvíce nadchnulo prosecco, u kterého mě příjemně překvapila i jeho cena, 109,90. 

Ale zpátky k jídlu. Grilu se chopil Radek a postupně jsme ochutnali několik druhů klobás (ty jsem pro grilování vybírala já a vybírala jsem ty, které se mi zdály nejzajímavější – se sušenými rajčaty, s cibulkou, staročeská klobása a vinná kobása). 

Dál se na grilu prostřídaly takové dobroty jako hotové čevabčiči, hovězí a vepřové. To se mi líbilo (a hlavně chutnalo) moc. Hotové válečky masa, příjemně dochucené, vám ušetří spoustu práce. Podávali jsme k nim tři druhy salátů. Recepty na ně vám napíšu v dalším článku.

Zlatým hřebem grilovací párty byly určitě hamburgery. I ty k nám přijely z Kauflandu hotové, jen je hodit na gril. Opět tleskám úspoře času a příjemné chuti. Jak by taky ne, všechno maso, včetně klobásek, bylo čerstvé, z vlastního masozávodu Kauflandu v Modleticích.

Burgery jsme měli dokonce tři druhy – hovězí double burger, hovězí burger a hovězí steakburger. Bulky na burgery jsme dovezli také z Kauflandu a doplnili je salátem, grilovanými plátky anglické, sýrem čedar a výbornou zkaramelizovanou cibulkou (ta, podle mě, patří do každého burgeru).

Nejlepší na tom bylo, že čtenářkám jsme nachystali něco jako „burger samoobsluhu“ a každá si mohla do svého burgeru dát to, na co měla chuť.

Poslední, co jsme hodili na gril, byly dva druhy marinované krkovice – s marinádou barbecue a provence. Obojí chutnalo moc dobře, mé chuti více odpovídala první zmiňovaná.

Odpoledne probíhalo úžasně a vlastně bych řekla, že nemám ani nevadilo to děsné vedro, které ten den bylo venku. Nejvíce se ohřál asi Radek u grilu 🙂

A já vás můžu s klidným srdcem poslat do Kauflandu, na ty nejlepší dobroty na gril.

Mrkněte se jak jsme se na akci měli dobře. Já jsem sebou tentokrát měla pan Božského, Pepína a Žof.

Elly

hotová krkovička
byla sranda
vyplnit dotazníky o tom, jak a co nám chutnalo
naše skupinka 🙂
okousávala kelímky
na řadu přišla i krkovička
můj pan Božský
výborný!
burger na řezu
máte na něj chuť?
a ještě jednou burger
hotový burger
Klára a burgery
šťavnaté burgery
takhle krásně to vypadalo
foto na náš instagram
pro čtenářky
menší porce
Ivana vysvětluje Adrianě výhody vín z Kauflanu
je nutné opéct i bulky
samozřejmě se dost fotilo
burgery v procestu
Radek byl u grilu spokojený
vybírám si co ochutnám
Žof stačil papírový tácek 🙂
spokojené čtenářky
burgery připravené na gril
saláty šly na dračku
takhle vypadají burgery
všem moc chutnalo
hotové čevapčiči
Radek griloval a já jsem se kochala
zábava plynula
povídání bylo zajímavé
posloucháme
Ivana z Kauflandu představuje řadu Cultura Vini
čtenářky a redakce už se těší
Klára má slovo
náš tým: Kaufland, Žena-in a Bohyně kuchyně
spokojení čtenáři

Článek vznikl ve spolupráci s magazínem Žena-in.cz a Kauflandem.