Pečená mrkev a brambory s rybím filé na másle
Potřebujete
- 1 kg brambor – v létě používám malé rané brambory
- 1 kg menších barevných mrkví (klidně i klasickou mrkev)
- sůl
- červený pepř Pepper Field
- 4 ks oblíbeného rybího filé
- trocha olivového oleje (použila jsem Chiavalon Ex Albis)
- kousek másla La Formaggeria
- 200 g bílého jogurtu La Formaggeria
Malé brambory omyjte, osušte, dejte na plech. Zakápněte olejem, osolte a ochuťte červeným pepřem. Dejte péct na 200 °C doměkka. To stejné udělejte s mrkví. A taky pečte doměkka.
Rybu opečte na kousku másla, ochucenou solí, pepřem, případně ještě čerstvými bylinkami. Podávejte společně, s kopečkem jogurtu a zakápněte olejem.
Hotovo za chvilku.
Dobrou chuť přeje Elly.
Za nádherný talíř opět děkuji úžasné @lovetoeat_plates