
Testujeme: Rýžové probiotické kaše od TOPNATUR
Letní snídaně jsou u nás každý den na stejném místě. U stolu na terase. Krásně si prostřeme a vymyslíme, co budeme snídat. Díky tomu, že jsme s manželem „na volné noze“, můžeme si tyhle snídaně užívat celá rodina. A já jsem za to moc ráda. Občas vynechá některé spavé dítě 🙂 Nebo to, které je někde na prázdninách 🙂
Příprava kaše
Kaši stačí zalít horkou vodou nebo mlékem (případně alternativou mléka). Promíchat a za tři minuty můžete kaši jíst. Stejně jak my, ji můžete doplnit ovocem, oříšky, semínky, čokoládou…
Já jsem si natural kaši doplnila čerstvými švestkami, mákem a čokoládou. Neskutečně chutná kombinace.
Jedna porce rýžové Probio kaše TOPNATUR je plná vitamínů, obsahuje 6 kmenů probiotických kultur, minerálních látek, velkého množství vlákniny a některé druhy kaše obsahují také protein.
V Probio kaších TOPNATUR nenajdete žádný přidaný cukr nebo geneticky modifikované suroviny. Základem kaše je extrudovaná rýžová mouka, která nezatěžuje organismus a je lehce stravitelná.
Za mě byla nejchutnější natural kaše, manželovi velice chutnala belgická čokoláda a kokos, dětem zachutnala banánová s čokoládou. Výhodou je opravdu blesková příprava, takže kaše oceníme také ve školním roce, kdy bude náš čerstvý středoškolák vstávat dříve než byl zvyklý a tahle kaše bude hotová raz dva. Navíc mu dodá tolik potřebnou energii, kterou od snídaně očekáváme.
