Pohodové Velikonoce s Globusem
Nechce se vám péct mazanec, jidáše, veka nebo bagety na Velikonoce? Nakupujte v Globusu!
Tady totiž máte jistotu, že zakoupené pečivo bude opravdu skvělé. Mazanec je nadýchaný jak obláček, jidáše jsou jako domácí. Výborné! O bagetách a vekách se ani nemusí zmiňovat. Zaujala mě především cibulová bageta, ze které jsme připravili chlebíčky.
Ty jsme namazali máslem a nazdobili výbornými uzeninami. Výhoda těch z Globusu je, že jsou bezlepkové a chutnají fakt báječně. I když nejsem na zdobení chlebíčků takový odborník jako moje tchýně, tak se celkem povedly. A chutnaly výborně. Chlebíčky jsou v mnoha rodinách typickou součástí Velikonoc. Chystají se pro návštěvy a zdobí se jak nejlíp to dokážeme 🙂
Další surovinou, kterou oceníte nejen na Velikonoce, jsou uzená masa z Globusu. Ty nejkrásnější kousky, které si dokážete představit. Já jsem zkoušela krkovičku a kotletu a obojí bylo v perfektní kvalitě. O Velikonocích nesmí chybět do nádivky. Já tu svou dělám z cuket a vy můžete taky, mrkněte na recept.
Maso, které v Globusu fakt „umí“ je jehněčí a telecí. Telecí řízky jsme zkoušeli už několikrát, naposledy to vyhrály telecí závitky s medvědím česnekem a míchanými vajíčky. Už dlouho jsem si na ničem tak nepochutnala. Byla skvělé!
V jehněčím mase jsem sáhla po plecku. Rozkrájené na kousky bude naprosto skvělým ragú. Použijte do něj kvalitní červené víno a výbornou kořenovou zeleninu. Recept na to nejlepší ragú pod sluncem tady bude už brzy. Vařila jsem asi pro 15 lidí a všichni byli nadšení. Někteří dokonce říkali, že lepší ragú ještě nejedli 🙂 Není to jen má zásluha. Protože když máte super hlavní surovinu, v tomto případě jehněčí maso, tak je dobrý výsledek téměř zaručený…
Tak si to pěkně shrneme… Když vyrazíte na velikonoční nákup do Globusu, tak v jednom obchodě seženete všechno co potřebujete. Zeleninu, ovoce, pečivo, maso. To všechno v top kvalitě. Ale na to už jsme od Globusu zvyklí 🙂
Krásné Velikonoce přeje Elly.